Truvabet Hesabım Bloke Olmuş, Ne Yapabilirim?

Truvabet hesabım bloke olmuş nasıl açarım şeklindeki sorulara hızlı yanıt vermeye çalışıyoruz. Çünkü yeni hesabın bloke olma nedenleri çok fazladır. Truvabet kayıt yaptırmış olan bir bahisçi kullanıcı giriş paneli üstünde hesabına ulaşma hakkına ve burada işlemler yapmaktadır. Üyenin hesabını bloke olmasının nedenlerini ilki manipülasyon ve hile yapmasıdır. Eğer bir bahisçi sitede hile yapmışsa ve bu tespit edilmiş hesabı bloke edilmektedir. Ayrıca şüpheli hareketler varsa kara para aklama faaliyetleri de gündeme geliyorsa yine üyenin hesabına bloke konulabilmektedir. Fakat bu noktada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız farklı çözüm metotları bulunduğunu da belirtelim.

Truvabet Hesap Engellemesi Nasıl Açılır?

Canlı bahis bürosunu yukarıda bahsetmiş olduğunuz herhangi bir gerekçeyle hesabınız kapatılmışsa panik yapmanıza gerek yok. Eğer siz herhangi bir şekilde hata yapmamışsınız tekrar hesabınızı geri alabilirsiniz. Truvabet hesap engellemesi için mutlaka müşteri hizmetleri servisi ile görüşün. Ya whatsapp ya da canlı destek uygulamasını kullanarak burada kullanıcı bilgileriniz ile beraber gerekli detayları iletirseniz incelemeler yapılır. Çoğu zaman 24 saat içerisinde inceleme yapılmakta ve size dönüş sağlamaktadır. Böylece canlı bahis sitesinde herhangi bir şekilde sorunla karşılaşmadan kolaylıklar tekrar hesabınızı geri alabilirsiniz.

Truvabet Hesap İptali Yaptırılır Mı?

Truvabet hesap iptali gerçekleştirmeyi düşündüğünüzde mutlaka canlı bahis bürosunu müşteri hizmetleri servisi ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Bahis bürosu müşteri hizmetleri servisi özverili ve deneyimli bir ekipten oluşuyor. Truvabet canlı destek uygulaması ile müşteri hizmetleri ile irtibata geçtiğinizde kullanıcı adınızı, numaranızı belirterek hesabınızı kapatma işlemlerini başlatabiliyorsunuz. Hesap kapatma gerekçenizi belirttiğinizde müşteri hizmetleri servisi şikayet konularını gidererek sizi sitede tutmaya çalışabilir. Ancak siz bu noktada kararlı iseniz genellikle hesabınız 48 saat içerisinde kalıcı olarak silinmektedir. Ayrıca hatırlatmakta fayda var ki hesabınız silindikten sonra aynı bilgilerle tekrardan hesap açabiliyorsunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın